Pretraživanje

 

Ovl. računovođe

Zagreb – XXVII. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
III. ispitni rok – 9. 9. 2017.

 

Ovl. rač. forenzičari

Zagreb – III. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
IV. ispitni rok – 17. 10. 2015.

 

Publikacije

Journal of Accounting and Management

Zbornici radova - RIM

 

RRiF grupa

 

Benedikt Kotruljević

Računovodstvo i menadžment 2016

17. međunarodna znanstvena i stručna konferencija Računovodstvo i menadžment

09. do 10. lipnja. 2016. godine

Udruga „Hrvatski računovođa“ u suradnji sa RRiF visokom školom za financijski menadžment, Zagreb organizira 17. međunarodnu konferenciju "Računovodstvo i menadžment".

Konferencija je namijenjena nastavnicima fakulteta, visokih poslovnih škola i veleučilišta te stručnjacima iz prakse. Cilj konferencije je objavljivanje radova znanstvenika u svrhu popularizacije struke te znanstvenog napredovanja autora, razmjena iskustava i brži razvoj računovodstva i menadžmenta u zemljama regije. Sudionici mogu sudjelovati na konferenciji kao jedan od autora ili kao slušatelji. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski (bez simultanog prevođenja).

 

Konferencija Računovodstvo i menadžment održava se i u 2016. godini u prekrasnom ambijentu Adriatiq Hotel Zora u Primoštenu. Hotel Zora Adriatiq je smješten na samoj obali mora udaljen od centra Primoštena kratkom šetnjom.

Ambijent hotela predstavlja spoj poslovnog okruženja i opuštajućeg doživljaja u sjeni borova i mirisa mora.

Sudionici Konferencije smještaj mogu rezervirati u hotelu Zora Adriatiq preko internet stranice www.hotelzora-adriatiq.com uz korištenje pristupnog koda RRIF16 (upisuje se u kućicu pristupni kod).

Grad Primošten jedno je od najatraktivnijih turističkih mjesta Dalmacije smješten na otoku između povijesnih gradova Šibenika i Splita. Krase ga duge šljunčane plaže i šetalište u okruženju gradskih zidina. Primošten je prepoznatljiv po autohtonom kamenim kućicama, crkvicama, uskim kalama, ali i mnogim uvalama i otočićima. 

 

Kontakt

Martina Herceg Rendeli, +38514699735, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Važni datumi

Dostava sažetka: 1. ožujak 2016.

Dostava cijelog rada: 1. travnja 2016.

Održavanje Konferencije: 9. do 10. lipnja 2016.

Rok prijave za slušatelje i studente:  3. lipanj 2016.

 

Program Konferencije

 

Dokumenti za preuzimanje

Prijave i dostava sažetaka

Oznake – područje i vrsta rada

Kotizacija

Obrazac za prijavu (word)