Pretraživanje

 

Ovl. računovođe

Zagreb – XXVII. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
III. ispitni rok – 9. 9. 2017.

 

Ovl. rač. forenzičari

Zagreb – III. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
IV. ispitni rok – 17. 10. 2015.

 

Publikacije

Journal of Accounting and Management

Zbornici radova - RIM

 

RRiF grupa

 

Benedikt Kotruljević

Održana 15. konferencija Računovodstvo i Menadžment

Udruga „Hrvatski računovođa“ – neovisna udruga računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika i RRiF Visoka škola za financijski menadžment zajednički su po drugi puta organizirale 15. po redu međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju Računovodstvo i menadžment – RiM.

Ovogodišnja konferencija održana je u prekrasnom Rovinju, plavom biseru Jadrana, u hotelu Eden.

Ciljevi ove, kao i dosadašnjih konferencija, bili su popularizacija struke i razmjena ideja, mišljenja i primjera dobre prakse između stručnjaka iz prakse, nastavnika i svih zainteresiranih slušatelja te razvoj struka računovodstva i menadžmenta.

Na otvorenju konferencija nazočnima su se obratile voditeljice ovogodišnje konferencije dr. sc. Đurđica Jurić i dr. sc. Ljerka Markota te predsjednik Organizacijskog odbora dr.sc. Vlado Brkanić.

Kroz tri dana konferencije znanstvenici i stručnjaci iz regije i Europske unije razmijenili su iskustva, mišljena i praksu zemalja iz kojih dolaze.

Radovi sudionika objavljeni su u Zborniku radova svezak I- znanstveni radovi i svezak II-stručni radovi

Kraj konferencije obilježen je druženjem svih sudionika na svečanoj večeri kojoj je prethodila promocija XXIII. generacije ovlaštenih računovođa te zajedničkim izletom.

Uz zahvalu svim sudionicima i organizatorima ovogodišnje konferencije, pozivamo vas da budete dio konferencije RiM 2015. i pridonesete razvoju naše struke.

 

U nastavku možete pogledati fotografije s konferencije: