Pretraživanje

 

Ovl. računovođe

Zagreb – XXVII. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
III. ispitni rok – 9. 9. 2017.

 

Ovl. rač. forenzičari

Zagreb – III. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
IV. ispitni rok – 17. 10. 2015.

 

Publikacije

Journal of Accounting and Management

Zbornici radova - RIM

 

RRiF grupa

 

Benedikt Kotruljević

Održana je 18. međunarodna znanstvena i stručna konferencija "Računovodstvo i menadžment" RiM 2017

ODRŽANA JE 18. MEĐUNARODNA ZNANSTVENA I STRUČNA KONFERENCIJA 

"RAČUNOVODSTVO I MENADŽMENT" RiM 2017

RiM 2017

RRiF Visoka škola za financijski menadžment i Udruga "Hrvatski računovođa" održali su svoju 18. međunarodnu znanstvenu i  stručnu konferenciju, RiM 2017. Konferencija je od 21. do 22. rujna održana u Opatiji.

 Na otvorenju konferencije nazočnima su se obratili voditelji ovogodišnje konferencije, dr.sc. Ljerka Markota ispred Udruge „Hrvatski računovođa“ i dr.sc. Đurđica Jurić, dekanica RRiF Visoke škole za financijski menadžment.

Kroz izlaganje radova na konferenciji, znanstvenici i stručnjaci razmijenili su iskustva, mišljenja i praksu zemalja iz kojih dolaze. 

U radu konferencije ove je godine, uz sudjelovanje samih autora/koautora radova, zamjetno bilo i sudjelovanje sudionika/slušatelja te studenata.

U stručnom dijelu konferencije održano je plenarno predavanje gostujućeg predavača konferencije, prof dr.sc.Vinka Belaka na temu: „Lažiranje financijskih izvještaja i računovodstvena forenzika“, dok je u zaključnom dijelu konferencije održana diskusija na temu: Aktualna pitanja certificiranja računovođa - prijedlog Udruge "Hrvatski računovođa", koju je vodio dr.sc.Vlado Brkanić. Raspravi se pridružio i predstavnik Hrvatske revizorske komore Zlatko Benčić, cert. revizor, istakavši prijedloge Komore.

Uz radni dio konferencije, sudionici konferencije imali su priliku družiti se na svečanoj večeri u prostoru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

Radovi sudionika objavljeni su u Zborniku radova svezak I- znanstveni radovi i svezak II-stručni radovi. 

Program konferencije, koji uključuje izložene teme i predavače te zbornike, možete pronaći na mrežnoj stranici Udruge Hrvatski računovođa.

Uz zahvalu svim sudionicima i organizatorima ovogodišnje konferencije, pozivamo vas da budete dio konferencije RiM 2018 i pridonesete razvoju naše struke. 

Organizacijski odbor Konferencije RiM 2017.

Udruga“Hrvatski računovođa“

RRiF Visoka škola za financijski menadžment