Pretraživanje

 

Ovl. računovođe

Zagreb – XXVII. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
III. ispitni rok – 9. 9. 2017.

 

Ovl. rač. forenzičari

Zagreb – III. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
IV. ispitni rok – 17. 10. 2015.

 

Publikacije

Journal of Accounting and Management

Zbornici radova - RIM

 

RRiF grupa

 

Benedikt Kotruljević

Održana je Konferencija RiM 2016.

17. MEĐUNARODNA ZNANSTVENA I STRUČNA KONFERENCIJA

RAČUNOVODSTVO I MENADŽMENT - RIM 2016.

Primošten, lipanj 2016.

 

Udruga „Hrvatski računovođa“ – neovisna udruga računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika i RRiF Visoka škola za financijski menadžment zajednički su organizirale 17. međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju Računovodstvo i menadžment – RiM.

 

Ovogodišnja konferencija uz svoje već ranije zacrtane ciljeve popularizacije struke i razmjene ideja i mišljenja između stručnjaka iz prakse, nastavnika i svih zainteresiranih slušatelja utjecala je, vjerujemo, na cjelokupnu istraživačku i stručnu javnost. Obuhvaćanjem računovodstvenih tema s jedne strane i menadžmenta s druge pokazuje se međuovisnost računovodstva kao pružatelja informacija i usmjerivača za donošenje poslovnih politika trgovačkih društava kroz odluke menadžmenta.

Na otvorenju konferencija nazočnima su se obratili voditelji ovogodišnje konferencije dr. sc. Ljerka Markota i Miroslav Buzadžić, dipl.oec. iz Udruge „Hrvatski računovođa“.

Kroz izlaganja radova na konferenciji znanstvenici i stručnjaci razmijenili su iskustva, mišljena i praksu zemalja iz kojih dolaze.

Radovi sudionika objavljeni su u Zborniku radova svezak I- znanstveni radovi i svezak II-stručni radovi.

Kraj konferencije obilježen je druženjem sudionika na svečanoj večeri u prekrasnom ambijentu Hotela Zora Adriatiq u Primoštenu.

Program konferencije, koji uključuje izložene teme i predavače te zbornike, možete pronaći na mrežnoj stranici Udruge Hrvatski računovođa www.hrvatski-racunovodja.hr.

Uz zahvalu svim sudionicima i organizatorima ovogodišnje konferencije, pozivamo vas da budete dio konferencije RiM 2017 i pridonesete razvoju naše struke.

Organizacijski odbor Konferencije RiM 2016.

Udruga“Hrvatski računovođa“

RRiF Visoka škola za financijski menadžment