Pretraživanje

 

Ovl. računovođe

Zagreb – XXVII. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
III. ispitni rok – 9. 9. 2017.

 

Ovl. rač. forenzičari

Zagreb – III. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
IV. ispitni rok – 17. 10. 2015.

 

Publikacije

Journal of Accounting and Management

Zbornici radova - RIM

 

RRiF grupa

 

Benedikt Kotruljević

Računovodstvo i menadžment 2018

MEĐUNARODNA ZNANSTVENA I STRUČNA KONFERENCIJA "RAČUNOVODSTVO I MENADŽMENT"

13.-14. rujna 2018., Zadar, Hrvatska

RRiF Visoka škola za financijski menadžment i Udruga "Hrvatski računovođa" pozivaju vas na svoju 19. međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju "Računovodstvo i menadžment" koja će se održati u Zadru od 13. do 14. rujna 2018. godine. Konferencija je namijenjena profesorima fakulteta i predavačima visokih poslovnih škola i veleučilišta te stručnjacima iz prakse. Cilj konferencije je objavljivanje i prezentiranje znanstvenih i stručnih radova, razmjena iskustava i doprinos razvoju računovodstva i menadžmenta u zemljama EU i regije. Sudionici mogu sudjelovati na konferenciji kao jedan od autora ili kao slušatelji. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski.

Opširnije...

Računovodstvo i menadžment 2017

MEĐUNARODNA ZNANSTVENA I STRUČNA KONFERENCIJA "RAČUNOVODSTVO I MENADŽMENT"

21.-22. rujna 2017., Opatija, Hrvatska

RRiF Visoka škola za financijski menadžment i Udruga "Hrvatski računovođa" pozivaju vas na svoju 18. međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju "Računovodstvo i menadžment" koja će se održati u Opatiji od 21. do 22. rujna 2017. godine. Konferencija je namijenjena profesorima fakulteta i predavačima visokih poslovnih škola i veleučilišta te stručnjacima iz prakse. Cilj konferencije je objavljivanje i prezentiranje znanstvenih i stručnih radova, razmjena iskustava i doprinos razvoju računovodstva i menadžmenta u zemljama EU i regije. Sudionici mogu sudjelovati na konferenciji kao jedan od autora ili kao slušatelji. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski.

U stručnom dijelu konferencije, 22. rujna 2017. godine, organizirat će se plenarno predavanje gostujućeg predavača konferencije, prof dr.sc.Vinka Belaka na temu: „Lažiranje financijskih izvještaja i računovodstvena forenzika“.

U zaključnom dijelu konferencije organizirat će se panel diskusija na temu: "Aktualna pitanja certificiranja računovođa", koju će voditi dr.sc.Vlado Brkanić  

Održana je Konferencija RiM 2016.

17. MEĐUNARODNA ZNANSTVENA I STRUČNA KONFERENCIJA

RAČUNOVODSTVO I MENADŽMENT - RIM 2016.

Primošten, lipanj 2016.

 

Udruga „Hrvatski računovođa“ – neovisna udruga računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika i RRiF Visoka škola za financijski menadžment zajednički su organizirale 17. međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju Računovodstvo i menadžment – RiM.

Opširnije...

Računovodstvo i menadžment 2016

17. međunarodna znanstvena i stručna konferencija Računovodstvo i menadžment

09. do 10. lipnja. 2016. godine

Udruga „Hrvatski računovođa“ u suradnji sa RRiF visokom školom za financijski menadžment, Zagreb organizira 17. međunarodnu konferenciju "Računovodstvo i menadžment".

Konferencija je namijenjena nastavnicima fakulteta, visokih poslovnih škola i veleučilišta te stručnjacima iz prakse. Cilj konferencije je objavljivanje radova znanstvenika u svrhu popularizacije struke te znanstvenog napredovanja autora, razmjena iskustava i brži razvoj računovodstva i menadžmenta u zemljama regije. Sudionici mogu sudjelovati na konferenciji kao jedan od autora ili kao slušatelji. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski (bez simultanog prevođenja).

Potkategorije